Ga naar hoofdinhoud

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

De betrokken partners willen dat iedereen alle informatie en diensten op hun websites gemakkelijk kan gebruiken. Daarom werken we aan het verbeteren van de toegankelijkheid van de website.

Er is een onderzoek gedaan naar de toegankelijkheid van de website laatunietverassen.nl (afgerond op 26 oktober 2020). Dit onderzoek is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het Waarmerk drempelvrij.nl. De gebruikte norm is WCAG 2.1 niveau AA. Uit het onderzoek is gebleken dat de website voldoet aan 42 van de 50 succescriteria (84%).

Op de website wordt gewerkt met externe software voor de chat. Zodra het mogelijk is om hierin aanpassingen te doen, zullen we de resterende 8 succescriteria kunnen verbeteren.

Bekijk hier het rapport.

Feedback toegankelijkheid

Komt u een onderdeel op de website tegen dat volgens u niet voldoet aan de toegankelijkheidsstandaard, of is een tekst voor u niet te begrijpen? Dan waarderen wij het als u ons dit laat weten.

U kunt hiervoor het online feedbackformulier gebruiken van de gemeente Hardenberg. Stuur hiervoor bij voorkeur de volgende informatie mee:

  • Beschrijving van het probleem.
  • Link naar de desbetreffende pagina op de website van www.laatunietverrassen.nl.
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt.
  • De browsersoftware die u gebruikt.
  • Eventuele aangepaste instellingen of hulpmiddelen, zoals een schermlezer, schermvergrotingssoftware of spraakherkenningssoftware.

Uw melding wordt direct in behandeling genomen. U wordt op de hoogte gesteld van de beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast.

Hallo, ik ben Storm.
Lekker weertje vandaag?

Wat merkt u van droogte, hitte en wateroverlast? Welke effecten vindt u acceptabel en welke niet? Heeft u een goed idee voor maatregelen om ons aan te passen aan de effecten van het nieuwe klimaat?
Laat het weten aan onze online assistent Storm! Hij legt u graag een aantal vragen voor.

Storm

Online
assistent